Uniunea Democrată Tătară a prezentat sportul Kures Ministrului Tineretului și Sportului

0
138

Uniunea Democrată Tătară a avut o întâlnire în cursul zilei de joi, 4 martie, a.c., cu Ministrul Tineretului și Sportului, Carol-Eduard Novak, în cadrul căreia a prezentat sportul Kures.

Potrivit celor de la UDT, oprtunitatea întâlnirii cu ministrul a întărit atitudinea pozitivă a acestora de a crea armonia și de a favoriza cunoașterea reciprocă, creșterea și comunicarea în diversitate contribuind astfel la dezvoltarea unei societăți sănătoase și armonioase.

”Întâlnirea din data de 04.03.2021 cu Ministrul Tineretului și Sportului, domnul Carol-Eduard Novak a reușit să îmbrățișeze atât dimensiunea sportivă cât și cea socio-culturală. Suntem onorați de admirația domnului ministru pentru activitățile socio-culturale și sportive promovate și realizate de Uniunea Democrată Tătară, prin care a reușit renașterea universului cultural interetnic turcic și tătar, precum și de palmaresul obținut de sportivii români la competițiile internaționale de Kures susținute și promovate de asociația noastră. Felicitări domnului ministru Eduard Novak pentru obiectivele și valorile sociale pe care le promovează și sprijină,  pentru sportul românesc, precum și pentru consolidarea sportivității, a egalității, a fair-playului, a unității și solidarității atât de necesare pentru pregătirea perfomanțelor sportive”, susțin reprezentanții UDT.

M.G.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.