Grigore Comănescu a primit undă verde de la APM Constanța pentru un bloc de 10 etaje în Mamaia Nord

0
1469

Constructorul Grigore Comănescu face investiții noi în nordul stațiunii Mamaia. După ce a construit mai multe vile în această zonă acum a primit și undă verde pentru ridicarea unui imobil cu 10 etaje.

Autoritatea pentru Protecţia Mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul: „Construire imobil P+10 e locuințe colective, organizare de șantier, împrejmuire teren și desfiintare anexa c1”, amplasat în orasul Năvodari, zona Mamaia Nord. Astfel s-a decis că nu este necesară efectuarea evaluarii impactului asupra mediului și nu este necesară parcurgerea celorlalte etape din procedura de evaluare adecvată.

Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecţia Mediului Constanta din Municipiul Constanta, strada Unirii nr. 23, în zilele de luni – vineri, între orele 8-13, precum şi la următoarea adresă de internet http://apmct.anpm.ro. Comentariile, observaţiile, propunerile publicului interesat se pot înainta până la data de 16.09.2020.

Titularul proiectului este Pancencu Iurin pentru ASFALT DOBROGEA SRL, cu sediul în Municipiul Constanța, strada Rasuri nr. 94. Societatea ASFALT DOBROGEA SRL a fost înființată în anul 2008 și este controlată de omul de afaceri Grigore Comănescu care deține 99% din acțiuni și Pancencu Iurin care are 1%.

Mihaela GIUGLEA

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.