Guvernul Orban a decis: alegerile parlamentare vor avea loc în 6 decembrie

0
150
Premierul Ludovic Orban. FOTO Cătălin SCHIPOR

Guvernul Orban a adoptat, joi seara, 3 septembrie a.c., o Hotărâre pentru stabilirea zilei de 6 decembrie ca dată de desfășurare a alegerilor parlamentare.

„Alte două hotărâri de guvern importante în ceea ce priveşte calendarul alegerilor pentru perioada următoare, aşa cum premierul ne-a anunţat în deschiderea şedinţei de guvern – au fost propuse hotărârile de guvern iniţiate de Autoritatea Electorală Permanentă şi Ministerul Afacerilor Interne pentru stabilirea datei alegerilor pentru Senat şi Camera Deputaţilor din anul 2020, respectiv data de 6 decembrie 2020″, a declarat Ionel Dancă, şeful Cancelariei prim-ministrului, citat de Agerpres.

Precizăm că premierul  Ludovic Orban, a subliniat că data alegerilor parlamentare „nu poate fi decât 6 decembrie”. Precizarea a fost făcută joi, în timpul ședinței de Guvern în care Marcel Vela, ministrul Afacerilor Interne, va introduce pe ordinea de zi un prim proiect de Hotărâre referitor la programarea scrutinului în prima duminică din ultima lună a anului 2020, notează b1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.