Hagi, despre penalty-ul acordat împotriva Farului în meciul cu FCSB: „ Este inexplicabil ce s-a întâmplat și cum s-a luat decizia”

0
137
sursa foto: Farul Constanța

Managerul Farului, Gheorghe Hagi, a vorbit, în cadrul conferinței de presă, de după meciul disputat de formația sa, cu FCSB, pierdut cu scorul de 1-0, de prestația echipei campioane și decizia luată de arbitrul Colțescu, atunci când a dictat un penalty pentru oaspeți, la un presupus fault comis, în careu, de Tudor Băluță asupra lui Adrian Șut.

Două lucruri vreau să spun . Nu vreau să comentez prea mult despre penalty și tot ce a fost. Îi las pe cei din conducere care au fost sus și care au văzut bine fazele. Din punctul meu de vedere, ca opinie, este inexplicabil ce s-a întâmplat și cum s-a luat decizia. Cred că meritam mai mult. Am avut mult mai multe șanse ca ei să marcăm.

Cred că am avut controlul jocului, mult mai mult timp.

Nu e bine că nu am marcat două meciuri goluri, am luat multe. Ce a fost fost frumos anul trecut trebuie să fie uitat. Trebuie să ne revenim pentru că lucrurile se pot complica și cred că ne așteaptă un an foarte greu”, a spus Gheorghe Hagi.

VIDEO:

În urma înfrângerii, Farul se află pe locul 11 în Superligă, cu nouă puncte în opt meciuri, în timp ce FCSB este pe primul loc, cu 21 de puncte.

P.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.