HC Dobrogea Sud a pierdut meciul cu Dinamo

0
125
sursa foto: PSNews

HC Dobrogea Sud a pierdut meciul cu Dinamo din etapa a 11-a. Derby-ul a început și s-a încheiat sub semnul echilibrului. Handbaliștii constănțeni au intrat bine în meci, au condus aproape o repriză, apoi Dinamo a intrat cu un avantaj minim la pauză, 8-7. Cu un plus de luciditate în anumite momente și fără câteva decizii greu de înțeles ale arbitrilor, constănțenii au putut întoarce din nou scorul, dar Dinamo și-a majorat avantajul după minutul 45.

Chiar și așa, Komogorov a perforat poarta lui Heidarirad cu o serie devastatoare de 5 goluri, între minutele 51 și 58, astfel s-a ajuns aproape de egalitate. Cu toate acestea, jucătorii de la malul mării nu au mai putut întoarce rezultatul și au pierdut cu scorul de 19-22.

A fost un meci foarte frumos, disputat, cu alternări la conducere. Am jucat la victorie și trebuia să câștigăm, eu zic că astăzi am fost mai buni decât Dinamo. Dar așa a fost să fie, părerea mea este că am pierdut nemeritat”, a precizat Rudi Stănescu, președintele HC Dobrogea Sud.

M.G.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.