HC Dobrogea Sud nu a mai jucat un meci oficial de cinci săptămâni

0
211

Jucătorii de la HC Dobrogea Sud numără zilele până la duelul cu Dinamo, după cinci săptămâni de antrenamente și iar antrenamente. Handbaliștii constănțeni nu au mai jucat un meci din 11 octombrie, de la victoria cu Steaua, din etapa a 9-a, iar perioada lungă de pauză îi îngrijorează deja pe antrenorii Djordje Cirkovic și George Buricea.

Efectele pandemiei sunt imprevizibile, așa cum s-a întâmplat pe 23 octombrie, când întâlnirea cu CSM Făgăraș de la Sfântu Gheorghe s-a anulat, după ce adversarii au depistat cazuri pozitive în lot. Dacă nu mai apar surprize, derby-ul cu Dinamo va fi pe 27 noiembrie.

‘Este foarte greu. Este o perioadă în care nici meciuri amicale nu poți să aranjezi. Cel mai greu este pentru jucători, dar și pentru antrenori este o experiență nouă. Am jucat 5 meciuri la rând în turneul de la Sfântu Gheorghe, iar acum trebuie să intrăm în formă, după mai mult de 40 de zile fără meci oficial. Ce e bine? Că am avut timp să ne rezolvăm problemele, după primele 14 meciuri oficiale, că nu avem accidentări, că avem timp să pregătim bine meciul cu Dinamo. Mă bucur că Iancu, Vasile și Simovic s-au întors sănătoși de la echipele naționale. Iancu a fost decisiv cu Muntenegru, sunt foarte mulțumit de el. Eu spun că România are o șansă foarte bună să se califice”, a precizat Djordje Cirkovic, antrenorul echipei.

HC Dobrogea Sud are 27 de puncte după 10 etape disputate. Dinamo este lider, cu 30 de puncte. Potaissa Turda are 24 de puncte, iar Minaur Baia Mare, CSM București și Politehnica Timișoara au, fiecare, câte 21 de puncte.

M.G.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.