Se va ridica o clinică stomatologică pe strada Ion Rațiu

0
1719
Sursa foto: Primaria Constanta

Medicul stomatolog AL-Mutawakel Mohammed vrea să ridice o clinică dentară pe strada Ion Rațiu, nr.102. Este vorba despre o clădire de două etaje, pe care stomatologul o va folosi și ca locuință. În acest sens, a fost inițiat un memoriu de prezentare pentru proiectul “Plan Urbanistic de Detaliu pentru construire imobil P+2E”, iar cei care au obiecțiuni pot depune sesizări la Primăria Constanța.

Prin P.U.D. se va realiza detalierea modului specific de construire pe parcela studiată, cu respectarea reglementărilor aprobate prin documentația de urbanism care vor substitui reglementările prevăzute pentru parcela studiată prin P.U.G. Constanța. Funcțiunea principală propusă este de locuință individuală la etajele superioare. La parter este propusă, ca funcțiune secundară, clinică dentară.

Amplasamentul studiat are acces auto din strada Ion Rațiu cu legătură în strada Chiliei și strada Banu Mihalcea. Pentru staționarea autovehiculelor se propun 4 locuri acoperite în sistem de platformă mobilă (multiparking).

Conform A.P.M. Constanța proiectul nu se supune procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului și de evaluare adecvată având în vedere localizarea amplasamentului în raport cu ariile protejate, zona-tampon, monumente ale naturii sau arheologice, zona cu restricții de construire, zona costieră.

Publicul este invitat să transmită observații asupra documentațiilor disponibile online pe site-ul Primăriei Cconstanța până la data de 1 decembrie 2020. Observațiile vor fi transmise în scris prin e-mail la adresa primarie@primaria-constanta.ro, prin poștă la adresa Bd. Tomis nr. 51, sau depuse la registratura PMC, la centrul de informare cetățeni aflat în incinta City Park Mall.

Mihaela GIUGLEA

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.