Afaceristul Constantin Malciu mai ridică o construcție cu patru nivele

0
1106

Constantin Malciu, un cunoscut afacerist constănțen, are în plan construirea unui bloc de apartamente cu patru nivele în orașul Năvodari, iar pentru acest lucru a cerut acordul de mediu. Constănțeanul a mai ridicat de-a lungul timpului mai multe construcții în orașul de la malul mării și este și administratorul hotelului Siret din stațiunea Mamaia.

În ceea ce privește investiția din Năvodari, APM Constanta, anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul ”Construire imobil locuinte colective P+4E+spatiu tehnic (casa scarii si lift) și împrejmuire teren”, propus a fi amplasat în orasul Navodari, strada T2, lot 1, titulari fiind Constantin Malciu și Viorica Malciu.

Informaţiile privind memoriul de prezentare pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului pe strada Unirii nr. 23 şi la sediul celor doi inițiatori pe B-dul Mamaia nr. 272, bl. 17A, sc. C, et. 3, ap. 45, în zilele de luni-vineri, între orele 9,00 – 13,00. Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul APM Constanta.

Precizăm că Constantin Malciu și Viorica Malciu sunt cei care dețin firma VMB LUX SONOR SRL. Înmatriculată în anul 1994, societatea are sediul social în municipiul Constanţa. Constantin Malciu are 51% din capitalul social, iar  Viorica Malciu 49% din capitalul social. Aceasta din urmă este la rândul ei asociat unic al firmei VMB LUX CONSTRUCT SRL, societate ce se ocupă cu lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale. Totodată, Constantin Malciu este asociat și deține 25% din capitalul social și este și administrator al firmei BABYLONIA RESORT SRL, societate ce se ocupă hoteluri și alte facilități de cazare. Pe această societate funcționează hotelul Babylonia Resort din Costinești

Mihaela GIUGLEA

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.