HCD Constanța a câștigat la scor meciul cu Magnum Botoșani

0
18

Handbal Club Dobrogea Sud a câștigat joi, 4 februarie, a.c., scor 38-23, cu Magnum Botoșani, meciul contând pentru etapa a XVII-a. Antrenorii Djordje Cirkovic și George Buricea au mizat pe jucătorii care au evoluat mai puțin în prima zi. Evoluția scorului: 5-5 (min.8), 8-6 (min.10), 11-8 (min.15), 14-9 (min.20), 21-12 (pauză), 30-16 (min.45).

Liga Națională programează următoarea etapă, a XVIII-a, pe 26 februarie, atunci când vom întâlni pe CSM Reșița la Sala Polivalentă din București. Va urma o nouă pauză pentru a permite echipei naționale să joace dubla cu Kosovo, în preliminariile EURO 2022, pe 10 și 14 martie.

Ne bucurăm că am încheiat turneul de la Sfântu Gheorghe cu două victorii și că ne continuăm parcursul bun din turul campionatului. Este important că au jucat toți băieții, au intrat și tinerii de la academie. Suntem în grafic și ne pregătim pentru următorul meci, cu Reșița. Apoi vom vedea dacă se joacă și în martie câteva etape pentru a nu se aglomera programul în aprilie”, a precizat Rudi Stănescu, președintele clubului.

M.G.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.