Primăria Constanţa are nevoie de servicii de consultanță premergătoare organizării licitaţiei pentru întreţinerea spaţiilor verzi

0
356

Primăria municipiului Constanța intenționează să achiziționeze servicii de consultanță cu privire la întocmirea sau definitivarea caietului de sarcini pentru întreținerea spațiilor verzi măsurate/cadastrate, inventariate în domeniul public și privat al Municipiului Constanța.

Pe raza Municipiului Constanța, spațiile verzi cuprind mai multe categorii de plante printre care arbori tineri, arbuști plantați individual, arbuști plantați sub formă de gard viu, trandafiri, diferențiați pe tipuri de material și categorii de amenajări peisagere, plante perene, decorative prin flori, plante perene, decorative prin Frunze, plante floricole rustice și gazon.

În vederea unei analize cât mai reale a valorii estimate a achiziției, ofertanții vor avea în vedere, la fundamentarea prețului serviciilor de consultanță, necesitatea întocmirii și revizuirii mai multor documente. Ofertanții interesați au posibilitatea de a transmite ofertele de preț la adresele de e-mail: servicii.publice@primaria-constanta.ro; secretariat.dgsp@primaria-constanta.ro, până la data de 21 februarie 2021. Informații suplimentare pot fi obținute la numărul de telefon 0241-488.171.

Citeşte şi:

M.G.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.