La Sfântul Gheorghe se va înființa un parc cu spații de joacă. Va fi și o zonă pentru role și skate

0
127

Primăria Sfântul Gheorghe din județul Tulcea are în plan construirea unui parc cu spații de joacă pentru copii. Amplasamentul propus este situat în intravilanul localității Sfântu Gheorghe, în zona central și face parte din Rezervația Biosferei Deltei Dunării, fiind localizat în aripa unor situri Natura 2000. Suprafața destinată amenajării parcului este de 6.498mp.

Administrația locală dorește achiziţia contractului de executie lucrari „Înțiintare parc cu spații de joacă, Comuna Sfântu Gheorghe”. Valoarea totală estimată pentru proiect este de 966.758.21 de lei. Proiectul cu toate datele este încărcat pe platforma SEAP, iar cei interesați pot depune oferte până pe data de 22 februarie 2021.

Pentru obiectivul propus se vor realiza mai multe lucrari printre care introducerea de mobilier urban de calitate, constuirea unui pavilion tip scenă de formă hexagonală, construirea a șase pavilioane de formă hexagonală dispuse semicircular în jurul pavilionului tip scenă, pentru recreere si vizionarea spactacolelor, instalarea unui sistem de iluminat modem cu becuri tip led.

De asemenea, se va mai realiza un sistem de irigații pentru întreținerea spațiului verde plantat în zona de alei și un sistem de alimentare cu apă. În cee ace privește amenajările exterioare se vor înființa spații verzi, alei pentru promenada si odihnă și se vor amenaja locuri de joacă pentru copii dotate cu echipamente modern, dar și o zonă pentru role și skate dotate cu rampe specific pentru aceste sporturi.

Mihaela GIUGLEA

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.