Hotel Doina se supraetajează cu fonduri europene

0
402

Complexul Doina a obținut autorizația de construire pentru modificarea proiectului de supraetajare a hotelului din Mamaia. În 2018 societatea pe acțiuni a semnat un contract de finanțare europeană, în cadrul Programului Operațional Regional.

Primăria Constanța a eliberat o nouă autorizație de construire pentru Complexul Doina, care se află într-un proces de modernizare, în urma obținerii de fonduri europene în mai 2018, în cadrul P.O.R. 2014 – 2020, pentru proiectul „Diversificarea ofertei turistice a Complex Doina S.A., Stațiunea Mamaia“.

Potrivit noului document de urbanism, se modifică proiectul în curs de execuție autorizat în 2018, prin care se modernizează și se recompartimentează corpul C2 existent (regim de înălțime parter) și se va supraînălța corpul C4 existent cu un nivel (din Sp+P în S+P+1E), în limita indicilor urbanistice aprobați.

Proiectul autorizat inițial în 16.01.2018 a fost modificat și în 13.12.2018, prin refațadizare și corectare indici urbanistici. Iar acum se modifică din nou fațadele și liftul.

Potrivit documentației de atribuire pentru achiziția de lucrări modernizare, recompartimentare corp C2 existent parter și transformare corp C4 existent Sp+P în S+P+1E, în limita indicatorilor urbanistici aprobați, valoarea contractului de execuție lucrări este de 9.190.083,20 lei (fără T.V.A.).

În cazul corpului C4 se va extinde subsolul, unde va funcționa un centru SPA, se va extinde și moderniza parterul, unde se va amenaja un restaurant cu peste 230 de locuri și o piscină. La etajul I se va deschide un alt restaurant, cu aproximativ 250 de locuri.

Valentin ISPAS

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.