Horia Constantinescu inițiază prima dezbatere publică între cetățeni și candidații la Primărie

0
205
Horia Constantinescu

Horia Constantinescu, candidatul PPU-SL la Primăria municipiului Constanța, a lansat tuturor contracandidaților săi, invitația oficială la singura dezbatere publică în fața cetățenilor, din cadrul acestei campanii electorale.

Echipa de campanie a PPU-SL Constanța a vizitat toți contracandidații, fiindu-le înmânate acestora plicurile cu invitația la dezbatere. Evenimentul va avea loc, joi, 24 septembrie 2020, începând cu ora 17.00, în incinta Amfiteatrului Mic din Parcul Tăbăcărie.   

”Consider că locuitorii acestui oraș au dreptul să poată face o evaluare corectă a candidaților, iar noi avem obligația să ne prezentăm în fața acestora! Nu este important ceea ce credem noi, unii despre ceilalți, ci modul în care ne putem susține proiectele în fața electoratului. Neprezentarea la această întâlnire este, din punctul meu de vedere, o sfidare și o desconsiderare a cetățenilor”, a declarat Horia Constantinescu, candidatul PPU-SL la Primăria Constanța.

Până la ora emiterii comunicatului de presă, au confirmat prezența la dezbatere șapte dintre candidați – Horia Constantinescu- PPU-SL, Victor Cruceru- ALDE, Corina Martin- PER, Nicoleta Ploscaru- independent, Aila Reșit- independent, Sorin Titus Muncaciu- PNR, George Andrei Popescu- independent. Tudorel Chesoi (ANȚ) a refuzat vehement participarea. În ceea ce privește restul candidaților, încă așteptăm un răspuns. Menționăm că toți candidații au primit invitația. Aceasta a fost înmânată fie personal, fie a fost predată la sediile de campanie.

Comandat de PP-USL Constanţa,

Executat de FOCUSPRESS ONLINE SRL – portal: www.focuspress.ro

Cod AEP mandatar: 21200022

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.