Inconștienții județului: depistați băuți la volan

0
129

Sunt pline străzile Constanței de șoferi băuți! O razie a oamenilor legii a demonstrat, încă o dată în plus, că sunt destui inconștienți în acest județ.

Exemple:

La data de 14 septembrie a.c., în jurul orei 17.30, polițiști din cadrul Biroului Rutier Mangalia au identificat un bărbat, de 62 de ani, care a condus un autoturism pe aleea Farului din Mangalia, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 14 septembrie a.c., în jurul orei 20.10, polițiști din cadrul Biroului Rutier Mangalia au identificat un bărbat, de 41 de ani, care a condus un autoturism pe raza comunei Pecineaga, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge

La data de 14 septembrie a.c., în jurul orei 23.30, polițiști din cadrul Secției 2 au identificat un bărbat, de 39 de ani, care a condus un autoturism pe bulevardul Aurel Vlaicu din La data de 14 septembrie a.c., în jurul orei 23.30, polițiști din cadrul Secției 2 au identificat un bărbat, de 39 de ani, care a condus un autoturism pe bulevardul Aurel Vlaicu din municipiul Constanța, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

M.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.