Hotelul Imago din Mamaia, reclamat pentru „ponton şi parcare ilegale”: între timp, unitatea de cazare devine grădiniță

0
3365

Staţiunea Mamaia, acest rai al investiţiilor imobiliare, oferă o paletă largă de variante pentru cei care doresc să devină membri ai comunităţii de locatari ai zonei. Da, Mamaia nu se adresează doar turiştilor; sunt destule de multe blocuri construite pe malul lacului care invită la varianta de a locui în staţiune.

Sunt multe blocuri în staţiunea Mamaia? Sunt, iar constănţenii au început nu doar să caute o locuinţă aici, ci şi să reclame stilul haotic în care staţiunea a început să se transforme în cartier al Constanţei. Cea mai recentă sesizare se referă la Hotel Imago din Mamaia. Un constănţean susţine că pontonul din zona hotelului este construit ilegal, iar parcarea, de asemenea, ar funcţiona abuziv pe domeniul public. Deplasaţi la faţa locului, reporterii Focus Press au avut ocazia să discute chiar cu unul dintre reprezentanţii hotelului, Iulian Matei.

În prezent, se lucrează la modificarea hotelului – după cum a precizat Iulian Matei, unitatea se va transforma în grădiniță, prima grădiniță din stațiunea Mamaia. Acesta ne-a explicat că parcarea este construită legat, cu avize de la primărie, iar pontonul se află acolo din anul 2015, când a achiziționat acel hotel: „Am cumpărat acest hotel în anul 2015. Referitor la pontonul despre care spuneți, a fost făcută o expertiză în trecut, efectuată de către corpul de control al Primăriei Constanța, pontonul este construit prin anii 2007- 2009. Noi când am cumpărat aici, în acte este prevăzut Ponton Scandinavia, a fost aici dintotdeauna. Parcarea este construită cu autorizație de la primărie, am plătit pentru toată parcarea”, a explicat acesta pentru Focus Press.

„Transformăm hotelul în grădiniță ce va deservi stațiunii Mamaia, Mamaia Nord și orașului Năvodari, pentru că Mamaia, consider că este deja un cartier al Constanței, sunt foarte multe persoane care locuiesc aici. Va fi binevenită și o grădiniță. Va fi cu program prelungit, până la ora 17.30, va fi deschisă în luna octombrie anul acesta, dar ca să faci un lucru bun trebuie timp și multe autorizații pentru că multă lume mă întreabă de ce nu o deschidem acum. Am obținut de curând autorizația de modificare din hotel în grădiniță și va avea scară pentru incendiu, evacuări, autorizări ISU”, a declarat proprietarul.

Potrivit acestuia, parcarea aferentă hotelului a fost construită în anul 2008 de către societatea SC Club California SRL, având o valoare de peste 35 milioane de lei, fiind vorba despre 10 locuri de parcare în zona Hotelului Central, Lot 1 și 2.

Societatea era administrată de către Claudia Anelise Mihail și Horia Dan Mihail, iar ulterior această societate a devenit Mobidays Performance SRL.

Vom reveni cu punct de vedere al Primăriei Municipiului Constanța.

Loredana MIHAI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.