Hotelul lui Ali Nurhan de pe malul lacului Siutghiol, undă verde de la cetățeni

1
4894

Ali Nurhan, fostul manager general al HC Dobrogea Sud Constanţa și fost consilier local, a inițiat un PUD pentru construirea unui hotel cu patru etaje în stațiunea Mamaia. Amplasamentul studiat prin PUD se afla în zona Clubului nautic Pinguin, pe malul Lacului Siutghiol. Cum proiectul a fost în consultare publică, iar cetățenii au putut să depună observații, Primăria a făcut public raportul consultării, iar conform acestuia nu a fost depusă nici o sesizare, astfel, a mai fost făcut un pas pentru ridicarea hotelului.

În zona amplasamentului studiat, vis-a-vis de bulevardul Mamaia, pe partea dreapta a sensului de mers către Năvodari, se află hotelurile Astoria, Riviera, Metropol, Majestic și Rex. În acest sens proiectul a fost lansat în consultare publică pe site-ul Primăriei Constanța și nu a fost primită nici o sesizare din partea cetățenilor.

Prin prezenta documentație se stabilesc reglementări urbanistice pentru faza PUD în vederea obținerii, ulterior aprobării prezentei documentații, unei autorizații de construire pentru construirea unui imobil cu destinația hotel-apartament cu înălțimea P+3-4. Clădirea va avea un număr total de 13 apartamente dispuse astfel: la etajele 1 și 3 vor fi câte patru apartamente, la etajul 2 vor fi trei apartamente, iar la ultimul etaj doar două apartamente. În ceea ce privește locurile de parcare acestea vor fi în număr de 18. Menționăm că încă din anul 2017 Ali Nurhan a obținut un certificate de urbanism pentru acest imobil.

Ali Nurhan a fost managerul echipei de handbal HCM Constanța și din anul 2012 este și cetățean de onoare al municipiului Constanţa. Odată cu acest titlu, fostul consilier local al PSD a primit şi un teren situat în staţiunea Mamaia.

Mihaela GIUGLEA

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.