VIDEO. Credeți că a procedat corect Poliția Locală Constanța?

6
15356

Un adevărat scandal a izbucnit între un taximetrist și un polițist local, în fața City Park Mall. Cu îmbrânceli, spray lacrimogen și înjurături, din cauza unor povești mai vechi între cei doi.

Un taximetrist a fost legitimat de către un echipaj al Poliției Locale Constanța în fața City Park Mall, deoarece parcase neregulamentar. Acesta, însă, a refuzat să coopereze cu unul dintre polițiștii locali, dorind să vorbească și să prezinte actele doar colegului acestuia, care îl și oprise pe dreapta. Așa că a urmat un scandal între cei doi, polițistul local încercând să-l imobilizeze și să îl încătușeze pe taximetrist, folosind chiar și spray-ul lacrimogen din dotare.  

VIDEO – atenţie!, limbaj licenţios:

„Am înțeles că am greșit. Trebuia să mă sancționeze pentru parcare neregulamentară. Perfect de acord. Dar nu să tragă în ultimul hal de mine.

Așa stă treaba cu Poliția Locală. Spuneți nu numai ce fac taximetriștii, ci și ce fac polițiștii locali.

Oricum, am facut toate demersurile legale și nu mă voi lăsa până nu se face dreptate“, ne-a declarat taximetristul bruscat.

Conducerea Poliției Locale Constanța consideră, însă, că echipajul a acționat conform legii și că nu a existat niciun abuz din partea polițiștilor locali.

„Polițiștii locali au acționat conform Legii 61/1991, care le dă dreptul să acționeze cu fermitate și să foloseasca echipamentul din dotare, la refuzul legitimării“, ne-a declarat și purtătorul de cuvânt al Primăriei Municipiului Constanța, Alin Vintilă.

Voi cum considerați, dragi cititori Focus Press?

Valentin ISPAS

6 COMENTARII

 1. Politia locala trebuie desfiintata, sa revina la gardieni publici si atat. Prea multi anafabeti functional s-au facut politisti locali.Habar nu au sa vorbeasca si sa se comporte , mai vorbim de rezistenta la stres?Astia folosesc ilegal forta chiar daca vorbesti frumos cu ei , pentru ca sunt aparati de primarie. Sunt destui inapti in politia nationala, care chiar au invatat ceva, nu mai avem nevoie de alti paznici din astia Rambo care nu stiu cat fac 2+2:2, sau sa scrie un pv. Botosani, TgJiu, deja au renuntat la ei. Bine , la noi putem discuta dupa ce ne certam cu parcagiul orasului, rusinea covidului, habar nu am cum l-au votat atati oameni dupa cum s-a comportat.Ne putem organiza si fara el, dar sa vina caldura, ca semnaturile se strang cam incet si online pe frig.
  Ce putem face cu semnaturi ? Uite cateva lucruri:
  -desfiintam politia locala
  -anulam regulamentul de parcari si alti fluturasi pesedisti din capul primarului
  -readucem strazile cu sens unic la starea lor iniitala , e mai mult haos si aglomeratie asa , noul arhitect al orasului ar trebui sa stie , daca nu stie aducem pe cineva care se pricepe si stie ce are de facut
  -fara autorizatii de constructii in urmatorul an, pana nu se stabileste ce terenuri s-au furat de grupul infractional organizat care inca mai are tentacule in primarie
  -si nu in cele din urma , cu toate ca mai sunt multe cele pe care le putem face , il trimitem pe Chitac acasa daca mai are si alte pesedisme in cap .
  El trebuie sa lucreze pentru noi, nu sa ne jegmaneasca si sa faca ce vrea el . Facea ce voia cand era amiral de carton , acum sa-si puna capu’ la lucru.

 2. Întradevăr politica locală cam face abuz,dar unde nu își are rostul.unde trebuie trece că vodă prin lobada, sunt destui drogați și țigani care fac ravagii acolo,nu se baga fincă le este frica,

 3. Eu nu țin neaparat cu taxinetristul, dar ganditiva că putea fi și altcineva, e de-a dreptul țărănesc cum a procedat polițistul, cu băiatul ăla, chit ca a greșit sau nu, ii ceri documentele, nu ii deschizi portiera și ridici tonul, și îl îneci cu spray. Suntem sau nu profesioniști???

 4. Se pare că atât polițistul cât și șoferul au mai avut probleme amândoi ,eu sânt curios dacă l-a oprit colegul lui de echipaj de ce a venit el să-l legitimeze? Nu cumva asta se cheamă hărțuire?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.