Hoții au dat spargerea la blocul construit de Duță și Vasea. Prejudiciul de 30 de mii de euro a fost recuperat!

0
10529
foto cu rol ilustrativ

Polițiști din cadrul Poliției orașului Năvodari au fost sesizați, miercuri, 5 ianuarie a.c., de către administratorul unei societăți comerciale, cu privire la faptul că, în noaptea de 17/18 decembrie 2021, persoane necunoscute ar fi pătruns într-un bloc aflat în construcții, din orașul Năvodari, iar din interior ar fi sustras mai multe materiale de construcții, cauzând un prejudiciu de aproximativ 30.000 de euro.

În urma cercetărilor, polițiștii au identificat 3 bărbați, cu vârste cuprinse între 23 și 33 de ani, bănuiți de comiterea faptei.

Vineri, 7 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției orașului Năvodari au organizat și executat o acțiune de prindere în flagrant a celor în cauză, în timp ce încercau să vândă bunurile sustrase. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate și predat părții vătămate.

Cei 3 au fost reținuți pentru 24 de ore, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă. Astăzi, bărbații urmează a fi prezentați instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă. Acțiunea a beneficiat de suportul tehnic al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română. 

Potrivit informațiilor noastre blocul respectiv aparține societății W Titanic Resort SRL, controlată de personale juridice Europrod Energy SRL, ce îi are ca asociați de Georgeta Duță și Mihăiță Vasea și Arinvest Holdind SRL ce îi aparține asociatului Daniel Florin Timofte.

L.M.

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.