Hoțul care a încercat să se sinucidă în arestul Poliției, prins iar și arestat preventiv

0
421
FOTO GJM Tomis

S-DM a fost prins, iar, furând, iar Tribunalul Constanța l-a arestat preventiv pentru 30 de zile începând cu data de 4 august a.c.

Patru hoți de portofele și poșete au fost prinși și arestați preventiv de joi, 4 august a.c. Aceștia foloseau cardurile găsite în portofele pentru a efectua diverse plăți.

Unul dintre cei patru este o mai veche cunoștință a oamenilor legii, pentru furturi din buzunare și poșete, din 2010 și 2015. În vara lui 2010, S-DM a ajuns în arestul Poliției deoarece furase dintr-un chioșc de ziare aproape 3.000 de lei, fiind recidivist deja. El a început să se comporte violent, iar medicul arestului i-a prescris Diazepam, dar bărbatul nu a luat pastilele, le-a adunat, iar apoi le-a înghițit pe toate odată. A scăpat cu viață și a fost condamnat, apoi eliberat, dar în 2015 a fost, iar, arestat și condamnat pentru furturi.

Joi, 4 august, S-DM a fost, din nou, reținut pentru furturi, arestat, iar apoi Tribunalul Constanța a dispus arestarea sa preventivă pentru 30 de zile. El este cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de furt, complicitate la furt, operațiuni ilegale cu instrumente de plată fără numerar, în formă continuată (2 acte materiale), complicitate la furt în formă continuată (2 acte materiale), efectuare de operațiuni financiare în mod fraudulos, în formă continuată (27 acte materiale), operațiuni ilegale cu instrumente de plată fără numerar (3 acte materiale) și acces ilegal la un sistem informatic, în formă continuată (27 acte materiale), complicitate la tentativă de tâlhărie și constituirea unui grup infracțional organizat. Aceste fapte au fost comise în daune a șapte persoane vătămate.

Tribunalul Constanța a dispus arestarea preventivă și a trei inculpate, pentru fapte asemănătoare: EI, A-MI, AI.

Magistrații au respins cerere formulate de cei patru de luare a măsurii preventive a arestului la domiciliu sau a controlului judiciar, ca nefondate.

Inculpații au drept de contestaţie în termen de 48 ore de la pronunţarea din 4 august a.c.

Valentin ISPAS

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.