Huțucă, îndemn către constănțeni

0
881

În lupta pentru fotoliul de primar s-au lansat „un număr record, aș spune istoric“, a remarcat Bogdan Huțucă, președintele PNL Constanța și care susține că „multe dintre candidaturi sunt, însă, doar o joacă de-a candidatul.“

Liberalul de frunte al județului constanța, este de părere că aceste candidaturi vor însemna un scrutin în care electoratul din Constanța va fi bombardat cu mesaje și intoxicări, fiind sigur de reușita candidatului lor, Vergil Chițac.

„După 20 de ani, la Constanța, puterea PSD-ului scârțâie din toate încheieturile. Sunt ramoliți, și speriați. Și în aceste alegeri, PSD-iștii vor fugi de dezbateri publice și vor evita să vină la confruntări, ceea ce este ceva tipic pentru ei.

În aceste alegeri, îndrăzneala locuitorilor din Constanța de a fi altfel ar putea pune capăt celor 2 decenii de dominație PSD-istă la Constanța. PNL este singurul partid care poate învinge PSD-ul în aceste alegeri și de a deschide un nou capitol politic, economic și social pentru municipiul și județul Constanța“, a transmis Bogdan Huțucă pe pagina sa de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.