Proviziile de etnobotanice ale doi tineri constănțeni au fost confiscate de către jandarmi

0
1403
Plicurile cu etnobotanice au fost confiscate. FOTO IJJ Constanța

Cinsprezece pliculeţe ce conţineau fragmente de substanţă vegetală au fost găsite în noaptea de 8 spre 9 august de către jandarmii din cadrul IJJ Constanța asupra a doi tineri constănțeni.

În cursul nopții de 8 spre 9 august, în jurul orei 00.15, un echipaj de jandarmerie din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța, care asigură paza și supravegherea conductelor de transport produse petroliere, a observat un autoturism staționat pe strada Prelungirea Vârful cu Dor, în zona „Sere” din municipiul Constanța. La vederea autospecialei, pasagerii aflați în mașină au stins luminile, atrăgând atenția oamenilor legii.

Unul dintre cei doi tineri aflați în autoturism le-a povestit jandarmilor că au căutat un loc mai retras, pentru că mai consumă ocazional etnobotanice.

În urma verificărilor, oamenii legii au găsit asupra tinerilor, un număr de 15 pliculețe autosigilante de plastic, ce conțineau fragmente de substanță vegetală de culoare verde.

Jandarmii au întocmit documentele de sesizare conform prevederilor procedurale, fiind înaintate împreună cu probele găsite asupra persoanelor în cauză, autorităților competente pentru efectuarea cercetărilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.