Ianis Hagi, aproape de a semna cu Galatasaray

0
82

Ianis Hagi (24 de ani) a revenit pe teren la mai bine de un an de la teribila accidentare suferită la ligamente încrucișate pe 21 ianuarie 2022 într-un meci din Cupa Scoției, Rangers – Stirling 4-1.

Conform lui Gheorghe Popescu, Ianis a evoluat într-un meci-școală a celor de la Rangers timp de 40 de minute. Internaționalul român a dat gol și pasă de gol!

Ianis și-a prelungit contractul cu Rangers la finele anului trecut, dar primăvara s-ar putea să îl găsească în Turcia, la Galatasaray.

Multipla campioană a Turciei îl dorește insistent pe Ianis, iar transferul s-ar putea realiza mai repede decât s-ar fi așteptat oricine.

„Antrenorul Okan Buruk este cel care insistă pentru transferul fiului fostului său coechipier. Vârful de atac, care este legat prin contract de Glasgow Rangers până în iunie 2026, a marcat de 15 ori și a oferit 21 de pase de gol în timpul perioadei petrecute la clubul din Scoția, pentru care a jucat 85 de meciuri.

Ianis, care s-a născut la Istanbul în perioada în care Gheorghe Hagi îmbrăca tricoul lui Galatasaray, este mai mult decât interesat să evolueze pentru clubul din Istanbul, iar echipa turcă vrea să facă orice este nevoie pentru a-i obține semnătura”, scrie publicația Karar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.