UMC, anunț privind începerea activităților în cadrul proiectului „Evaluarea calității apelor naturale de suprafață din arealul FLAG Dobrogea Nord în vederea sustenabilității activităților de pescuit”

0
37

Universitatea Maritimă din Constanța (UMC) anunță începerea activităților în cadrul proiectului „Evaluarea calității apelor naturale de suprafață din arealul FLAG Dobrogea Nord în vederea sustenabilității activităților de pescuit”. Valoarea proiectului este de 459,424.45 lei.

Precizăm faptul că proiectul este finanțat prin Program Operațional Pescuit și Afaceri Maritime 2014-2020   (POPAM 2014-2020), MASURA 2.2 – „Conservarea valorilor naturale și conștientizarea riscurilor generate de schimbările climatice”.

Obiectivul general al proiectului este cel de a dezvolta un sistem de evaluare a calității mediului acvatic în zonele limitrofe desfășurării de activități de pescuit pentru promovarea utilizării durabile a resurselor naturale, având ca rezultat elaborarea unui studiu de analiză a parametrilor fizico-chimici și biologici în vederea identificării agenților poluanți care pot afecta dezvoltarea resurselor piscicole.

L.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.