Ianis Hagi are din ce în ce mai puține şanse să rămână la Glasgow Rangers

0
206

Ianis Hagi are din ce în ce mai puține șanse să prindă primăvara la actuala sa echipă, Glasgow Rangers, acolo unde pare să fi intrat într-un con de umbră după evoluțiile bune din toamnă.

Trei echipe din Italia, Sampdoria, Cagliari și Verona, una din Turcia, Istanbul Bașakșehir, și FC Toronto, din Canada, se bat pentru semnătura lui Ianis.

Turcii ar fi prima opțiune pentru Ianis, dar Istanbul Bașakșehir nu acceptă decât un împrumut cu opțiune de cumpărare, lucru care nu este pe placul celor de la Rangers.

Trupa din Scoția ar accepta oferta celor de la FC Toronto, care financiar se zvonește că este de peste 5 milioane de euro, dar Ianis nu dorește să piardă contactul cu naționala României.

Astfel singura opțiune pentru Ianis Hagi este să revină în Italia, acolo unde a avut o perioadă nefastă când a îmbrăcat tricoul Fiorentinei.

Dintre cele trei echipe din Serie A, Sampdoria pare cea mai interesată de serviciile liderului echipei naționale de tineret. Sampdoria ar oferi 4.5 milioane de euro, astfel Rangers ar câștiga puțin peste un milion de euro, după ce achiziționarea lui Ianis de la Genk s-a produs pentru suma de 3.4 milioane de euro.

Tudorel ENE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.