Iată cum sunt întâmpinați clienții Pepco

0
1985

Poftiți la shopping! Chiar dacă mai bine de două luni mall-urile au fost închise din cauza pandemiei de COVID-19, timp suficient pentru eventuale renovări, unele magazine își întâmpină clienți cu… găleți.

Ne referim aici la magazinul Pepco din City Park Mall Constanța, magazin care miercuri, 17 iunie a.c., se confrunta cu o problemă administrativă, mai multe panouri din tavan fiind îndepărtate. “Shopping printre găleți. Am întrat în magazin să cumpăr o cutie. M-am uitat și la alte produse și era să mă lovesc de găleți. Cred că aceste aspecte administrative puteau fi remediate înainte să fie deschis magazinul“, a declarat, pentru Focus Press, o constănțeancă.

Din câte se pare nu ar fi vina celor de la magazin, ci lucrurile ar sta cu totul altfel. “Nu știu dacă e neapărat vina lor. În City când plouă mai mult se inundă tot, refulează toaletele. E groaznic!“, ne-a atras atenția Roxana.

Mulți spun că ar fi o probleme mai veche și cunoscută la mall! ” Vechea problema la City! Când plouă au găleți peste tot!“, a precizat Anca. “Bine că nu a căzut tavanul”, susține Nicoleta.

Menționăm faptul că Pepco s-a deschis recent în City, magazinul fiind exact în același loc în care a funcționat Koton.

A.V.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.