Ilie Năstase a dat 160.000 de euro pe două apartamente în Mamaia Nord, în blocul construit de fratele Simonei Halep

0
3707
Foto: click.ro

Fostul mare tenisman Ilie Năstase le-a luat celor două fiice din căsnicia cu Amalia, câte un apartament pentru fiecare, în Mamaia Nord, în blocul ridicat de fratele Simonei Halep. 80.000 de euro a fost prețul unui imobil cu două camere, aflat la parter, scrie click.ro.

Chiar dacă a divorțat de Amalia, Ilie Năstase (74 de ani) a fost și este tipul de tată exemplar, devotat, implicat și iubitor. În ciuda neînțelegerilor dintre el și fosta nevastă, față de Alessia (17 ani) și de Emma (14 ani) a fost mereu sprijinul necondiționat și le-a dăruit cam tot ce are, chiar dacă și-a refăcut viața de atunci încă de două ori. Prima dată alături de Brigitte Sfăt, ca acum să  fie cu Ioana.

Anul trecut, Ilie le-a dat copiilor un milion de euro. Nu ştiu cum a achitat, dar vă spun cât a dat. Le dă de la 300.000 de euro în sus. Întrebaţi-o pe ea că ştie cel mai bine. Nu mă interesează din ce trăieşte ea, dacă se mai ocupă cu ceva sau dacă mai are vreo firmă, dar soţul meu este generos şi are grijă de copiii lui”, spunea, în 2017, Brigitte când era căsătorită cu Năstase. Acești bani îi oferea în tranșe sau anual. Iată că pe lângă pensia alimentară, Nasty plusează și cu alte lucruri materiale scumpe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.