Ilie Năstase a participat la ceremoniile de la Constanța în uniforma de general: ministrul Apărării lua în calcul sancționarea lui, acum două săptămâni

0
2755

La ceremoniile organizate la Constanța, cu ocazia Zilei Naționale a României, a participat și Ilie Năstase.

Fostul tenisman a purtat uniforma de general, cea albă, de paradă, la ceremoniile de la malul mării, organizate de 1 decembrie. Asta deși, în urmă cu două săptămâni, ministrul Apărării anunța că ia în calcul sancționarea lui Ilie Năstase.

Acesta a fost prins, din nou, băut la volan, așa că a rămas fără permis pe 18 noiembrie a.c. Iar câteva ore mai târziu a înjurat și a jignit o jurnalistă, care l-a contactat pentru a încerca să afle motivul pentru care a condus, iar, sub influența băuturilor alcoolice.

În urma episodului scandalos, ministrul Apărării a declarat, la Digi 24, că lie Năstase dezonorează Armata Română și că se gândește cum va fi sancționat. Dar până acum Ministerul Apărării Naționale nu a anunțat nicio astfel de măsură pentru fostul tenisman.

„Un om care ocupă un grad cu o asemenea anvergură are obligația ca, în permanență, să pună în acord felul în care se raportează la ceilalți cu statutul pe care îl are. (…) Încrederea de care se bucură Armata accentuază efectul exceselor pe care unii dintre noi le-ar putea face“, a declarat ministrul Angel Tîlvăr la Digi 24.

V.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.