Luminițele de Crăciun se vor aprinde și anul acesta în orașul Cernavodă

0
9

Luminițele de Crăciun se vor aprinde și anul acesta în orașul Cernavodă. Administrația publica locală va da startul iluminatului festiv cu ocazia sărbătorilor de iarnă, la fel ca în anii precedenți, în luna decembrie.

La finele lunii noiembrie a fost adjudecată licitația pentru montarea luminițelor de Crăciun si organizarea parcurilor de distracții pentru copii. Astfel, în luna decembrie, în centrul civic al orasului sunt așteptați tinerii și vârsnicii deopotrivă, pentru a se bucura de magia sărbătorilor de iarnă, dar și de patinoarul care va funcționa de la jumatatea lunii decembrie, în aceeași locație. Tot aici se vor putea servi bauturi calde și dulciuri specifice Crăciunului.

Decorațiunile de sărbători vor fi montate pe toată întinderea orașului, în toate cartierele și parcurile din localitate. Luminițele festive de Crăciun se vor monta pe strazile orasului, în sensurile giratorii, pe stâlpii de iluminat stradal, în centrul civic, pe podul Sfânta Maria, pe zona Via Verde. În parcurile din localitate se vor amenaja locații tip Orășelul Copiilor, care vor fi dotate cu Oameni de zăpadă, Moș Crăciun, sănii cu reni 3D, globuri și stele luminoase, adevărate atractii atat pentru copii dar și pentru adulți deopotrivă.

“Evenimentul îi va purta pe cei mici într-un tărâm de poveste, unde se vor putea întâlni cu Moş Crăciun şi elfii săi, care vor sosi negreşit să le asculte dorinţele. Orașul va fi împodobit cu instalații luminoase, ca în fiecare an, pentru a aduce atmosfera de Crăciun, nu doar în casele cernavodenilor, ci și în spațiul public”, a transmis primarul oraşului Cernavodă, Liviu Negoiţă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.