Ilie Năstase, cadou de lux pentru soția sa. I-a luat Ioanei o mașină de 240.000 de euro

1
579

Fostul mare jucător de tenis Ilie Năstase o răsfață cu tot ce poate pe actuala sa soție, Ioana Simion. De ziua de naștere a acesteia, Ilie Năstase i-a făcut cadou acesteia o mașină de lux în valoare de 240.000 de euro.

Ioana Simion împlinește 45 de ani în data de 15 septembrie, însă a primit cadou în avans de la soțul său, Ilie Năstase. Acesta i-a cumpărat Ioanei Simion o mașină în valoare de 240.000 de euro, ultimul model de la renumita firmă Bentley – Continental GT Sport, cu două uși.

“De data aceasta, mașina e de la Ilie. Am primit cadou de la soțul meu o mașină pe care mi-o doream foarte mult. Acum două săptămâni, cineva a parcat în fața blocului un Bentley modelul acesta și am zis: ”Wow, ce mașină frumoasă”. Am fost imediat în reprezentanța și am luat-o pe loc. Mai am cinci mașini, diferite mărci, dar nu se compară cu aceasta. Este de vis”, a declarat Ioana Simion pentru click.ro.

Facem precizarea că fotografia a fost făcută în zona cluburilor de fițe din Mamaia, iar pe mașină tronează o geantă Hermes.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.