Iluminat festiv cu bani puțini. Comuna Peștera respectă tradiția și anul acesta!

0
1599

De câţiva ani, comuna Peștera are unul dintre cele mai frumoase podoabe de sărbători din județul Constanța. Începând cu data de 1 decembrie a.c., am putea admira în comuna Peștera aranjamentele festive despre care s-a tot vorbit cu multe cuvinte de laudă, cu menţiunea că suma alocată este una care acoperă doar materialele consumabile, deoarece luminițele sunt cele folosite și în anii trecuți.

Chiar dacă nu există o statistică cu un număr estimativ legat de câți constănțeni vizitează anual în perioada sărbătorilor comuna Peștera, primarul comunei, Nicoleta Vrabie, a declarat pentru Focus Press, că în perioada sărbătorilor de iarnă, seară de seară, traficul rutier din centru este îngreunat de numărul mare de vizitători. 

„Momentan se lucrează la montarea instalațiilor de sărbători. Sper, dacă reușim poate aprindem beculețe oficial pe 1 decembrie a.c., dacă nu intervine vreo problema. Nu avem o sumă stabilită, decât pentru materialele consumabile, cum ar fi conectori care s-au ars, câțiva metri la vreo instalație defectă… poate la 10.000-15.000 de lei. La noi în comuna Peștera deja a devenit a tradiție ornamentarea parcului nostru cu aceste luminițe pe care le avem de foarte mulți ani și ar fi păcat să le ținem nefolosite, iar copiii sunt cei care se bucură cel mai mult de venirea sărbătorilor și cred că pentru ei facem orice, știți cum e. Nu am făcut o statistică ca să remarc un număr estimativ legat de câți constănțeni vizitează anual de sărbători comuna Peștera, dar vă pot spune că, seară de seară, nu doar în zilele de weekend, centrul comunei are parte o circulație îngreunată din cauza mașinilor parcate, avem o parcare generoasă, dar de cele mai multe ori mașinile sunt parcate în șir până la terenul de fotbal aferent comunei noastre”, a declarat primarul comunei Peștera, Nicoleta Vrabie.

Andriana MAKRI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.