Imagini scandaloase: un bărbat zace pe trotuar în apropiere de Spitalul Floreasca. Medicii spun că a refuzat ajutorul

0
254

Imagini terifiante în capitală! Un bărbat a fost surprins în noaptea de vineri, 27 iunie a.c, spre sâmbătă, 28 iunie a.c., în timp ce zăcea inconștient pe un trotuar din apropierea spitalului Floreasca.

Martorii susțin că omul nu a fost băgat în seamă de nici un medic

Cel care l-a filmat și a distribuit imaginile în mediul online este revoltat și spune că bărbatul și-a petrecut mai multe ore întins pe astfalt în apropiere de unitatea medicală și nimeni nu a venit să vadă ce se întâmplă cu el, potrivit b1.ro

Am filmat după ce a căzut persoana respectivă. Era bine îmbrăcată, haine de calitate, nu prezenta lovituri, nu îmi dădea impresia că era o persoană care a consumat alcool. Nu au pus mâna pe el, nici nu s-au uitat la el, mă refer la angajații spitalului. Persoanele care voiau să afle informații despre cei internați trebuiau să dea bani acestor bodyguarzii”, acuză Octav Fulger, citat de Libertatea. 

Medicii de la Spitalul Floreasca spun că bărbatul a refuzat ajutorul medical

Pe de altă parte, medicii îi contrazic și spun că au încercat să îi acorde îngrijiri, însă era beat, a devenit violent și a refuzat ajutorul.

“Persoană respectivă a ajuns în unitatea de “Primiri Urgențe” cu o ambulanță, motivul prezentării fiind consumul de etanol. Încă de la prezentare, pacientul, un bărbat în vârstă de 41 de ani, a avut o atitudine agresivă, violență chiar, atât verbal cât și fizic, față de personalul medical și de pază. Nu a dorit să primească tratament de specialitate, nu a dorit să fie investigat și la scurt timp a părăsit spațiul de îngrijire. În toată această perioada, a fost extrem de agresiv. Ulterior s-a poziționat în față spitalului, avem informații că în continuare a consumat băuturi alcoolice și au fost intervenții repetate atât ale personalului de pază, cât și ale medicilor să între în spațiul de îngrijiri, dar a refuzat agresiv. A fost anunțată poliția, care au deplasat un echipaj. Ulterior în cursul dimineții domnul s-a ridicat și a plecat”, a spus Raluca Moldoveanu, medic de garda la Floreasca, citat de Digi 24.

Polițiștii care investigheză acest caz spun că bărbatul era beat și încerca să își pună capăt zilelor aruncându-se în fața unei mașini și că a fost internat la Psihiatrie.

Propaganda de partid transmisă prin toate canalele Mass media care este sub controlul Serviciile Secrete spune asa: "Spitalele sunt pline". Cea mai buna dovadă este aceasta filmare a mea de aseară. Se vede extrem de clar cum secția de la UPU a Spitalului Clinic de Urgenta Floreasca este complet GOALĂ. În acest timp bolnavii zac lângă gardul spitalului.Criminalilor.

Publicată de Maria Cristea pe Vineri, 26 iunie 2020

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.