Împușcături în centrul Constanței: un tânăr a fost împușcat în zona capului

0
2819
Imagine cu rol ilustrativ

Scene demne de film, în centrul Constanței. S-a întâmplat sâmbătă, 5 septembrie, undeva pe strada Ștefan cel Mare din Constanța. Un apel la 112 a alertat autoritățile că, în urma unui conflict spontan, o persoană a tras cu un pistol, rănind un tânăr în zona capului.

La fața locului, polițiștii au stabilit că incidentul a avut loc în proximitatea unei patiserii din municipiul Constanța, ca urmare a unui conflict spontan, agresorul amenințându-l pe bărbatul în cauză, cât și pe fratele acestuia, cu acte de violență. Ulterior acesta a tras cu un pistol cu bile asupra lor, unul dintre frați fiind nimerit în zona capului. Persoana vătămată, de 25 de ani, a fost transportată la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța pentru a i se acorda îngrijiri medicale de specialitate.

După comiterea faptei, agresorul a părăsit zona. La acest moment polițiști din cadrul Secției 3 continuă cercetarile în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de amenințare, lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Daniel ALBU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.