Spitalul din Năvodari se va deschide miercuri

0
217
Spitalul Năvodari. Foto: Alexandra VASILE

Vești minunate pentru orașul Năvodari și nu numai, chiar și pentru comunele limitrofe, de nord. Spitalul mult așteptat de la Năvodari se va deschide miercuri, 9 septembrie a.c., ora 13.00.

Primarul Florin Chelaru a făcut acest anunț, în cadrul unui interviu acordat ziarului Focus Press.

Totodată, în luna august a anului curent au fost făcute angajări: un medic, șapte asistente medicale și doi brancardieri pentru UPU-SMURD și o asistentă de laborator pentru Laboratul de analize, dar și mai multe cadre medicale din cadrul Spitalului Județean Constanța au fost detașate la Spitalul Năvodari.

Spitalul va cuprinde specializarea cardiologie, medicină internă, imagistică, dermato-venerice, ORL și ceea ce este cel mai important, pentru ceea ce ne-am zbătut, este vorba despre serviciul de urgență, UPU, de ceea ce are nevoie orașul nostru. Toate analizele pentru năvodăreni vor fi gratuite, într-un anumit plafon”, a declarat Florin Chelaru, într-un interviu Focus Press.

Edilul a mai precizat că acest spital absolut necesar pentru orașul Năvodari nu a fost construit de la zero, ci a fost consolidată, reabilitată o clădire în care a funcționat o Policlinică. Acesta a mai spus că dorește ca pe viitor să extindă acest spital.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.