În 34 de unități de învățământ din județul Constanța s-a modificat deja scenariul de funcționare

0
2773
Școală online. FOTO Cătălin SCHIPOR

În prima zi de școală de după vacanță a fost votată Hotărârea nr. 6 a CJSU, care prevede modificarea scenariilor de funcționare pentru 34 de unități de învățământ din județul Constanța.

Potrivit reprezentanților Prefecturii Constanța este vorba de modificarea scenariilor având în vedere scăderea/creșterea ratei incidenței cumulate în ultimele 14 zile – 32 scenarii și s scenarii respectând prevederile art. 9, alin. 7 ale Ordinului comun al Ministerului Educației și Ministerului Sănătății nr. 3235/93/2021 –( Articolul 9(1) Suspendarea cursurilor în unitățile de învățământ preuniversitar/conexe se dispune în următoarele situații:
7. Activitățile ce presupun prezența fizică din unitățile de învățământ preuniversitar din subordinea Ministerului Apărării Naționale și Ministerului Afacerilor Interne vor fi gestionate în funcție de analiza situației epidemiologice realizate la nivelul direcțiilor medicale din cadrul acestora și stabilite prin decizie a conducătorilor acestora și nu se supun dispozițiilor prezentului ordin).

Lista cu unitățile de învățământ este următoarea:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.