Tranșa de vaccinuri întârziată ajunge în cele din urmă în România

0
130
România primește o nouă tranșă de vaccinuri Pfizer-BioNTech. Foto: Agerpres

În urma întârzierii sosirii dozelor de vaccin de la compania Pfizer BioNTech, așteptate în cursul dimineții de 8 februarie pe aeroporturile din București, Cluj-Napoca și Timișoara, Comitetul Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV) dă asigurări că situația este rezolvată

Din cauza condițiilor meteo nefavorabile, livrarea cantităților de vaccin pregătite pentru țara noastră a fost întârziată, însă s-a identificat soluția optimă pentru ajungerea acestora în România și continuarea în bune condiții a procesului de vaccinare. Astfel, potrivit reprezentanților CNCAV, în cursul seri de 8 fabruarie, tranșa alocată pentru București, Constanța, Craiova, Brașov și Iași va ajunge pe Aeroportul din Otopeni.

În dimineața de 9 februarie, dozele de vaccin vor pleca din Aeroportul Otopeni către centrele regionale din județele Constanța, Craiova, Brașov și Iasi, respectiv către Centrul Național de Stocare București. Tot mâine, restul dozelor de vaccin va ajunge pe aeroporturile din Cluj- Napoca și Timișoara, în jurul orei 10.30.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.