În luna iunie turiștii pot veni la mare și cu 52 de lei pe noapte: câte hoteluri sunt disponibile

0
190

Federația Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR) a anunțat că a lansat programul „Litoralul pentru toți“, care se va desfășura perioada 22 mai – 18 iunie a.c., prin care turiștii se pot caza în hotelurile din stațiunile de la mare cu tarife ce pornesc de la 52 de lei pe noapte, de persoană. Prețurile vor fi cu până la 70% mai mici decât cele din vârf de sezon.

Reprezentanții FPTR susțin că până acum s-au înscris în program 25 de unități de cazare din toate stațiunile de pe litoralul românesc, care pun la dispoziția turiștilor, cumulat, un număr de aproximativ 4.000 de locuri de cazare. Până la începerea programului, aceștia așteaptă să se înscrie aproximativ 50 de hoteluri, care vor pune la dispoziția turiștilor un număr de aproximativ 8.000 de locuri de cazare.

„Este, practic, un anunț care pune accentul pe prețurile mici pe care le pot găsi turiștii dacă vin în perioada aceasta. Diferențele până la tarifele din luna august sunt foarte, foarte mari și, atunci, noi încercăm și să atragem direct românii, mai ales pe cei care au tichete de vacanță în această perioadă la mare, cu tarife care să îi determine să vină către litoralul românesc. Când ne referim la acest program, ne referim la pachete de cinci nopți. Se derulează, în principal, aceste programe pentru că, în continuare, vacanțele încep foarte târziu“, a precizat Corina Martin.

Potrivit tarifelor de pe site-urile operatorilor de turism, până în data de 18 iunie a.c., românii pot petrece un sejur la mare cu tarife pornind de la 52 de lei / noapte / persoană, preț ce include doar cazarea, fără mic dejun, la un hotel de 3 stele din stațiunea Venus. În stațiunea Mamaia, prețurile pornesc de la 101 lei / noapte / personă în camera dublă, ofertă valabilă la un hotel de 3 stele, iar în stațiunile din sudul litoralului, tarifele încep de la 57 de lei / noapte / persoană în camera dublă, la un hotel de 3 stele. Pentru cei care vor pachete all inclusive, acestea sunt disponibile la prețuri ce pornesc de la 200 de lei / noapte / persoană în cameră dublă, la o unitate de 3 stele din stațiunea Jupiter.

Mihaela GIUGLEA

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.