Spitalul de Boli Infecțioase Constanța achiziționează medicamente pentru HIV/SIDA

0
136
Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Constanța. FOTO: Cătălin SCHIPOR

Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Constanța este un spital de referinţă din judeţ, atât datorită adresabilităţii existente pe tot parcursul anului, pentru persoanele care se prezintă cu focare de toxiinfecție alimentară, epidemii etc. și pentru cele care primesc îngrijiri la Centrul Regional HIV/SIDA, cât și ca spital ce acordă asistență medicală pentru pacienţii testaţi pozitiv cu virusul SARS-CoV-2. Din aceste considerente, unitatea medicală a lansat, recent, o achiziție publică, pentru a-și actualiza stocul de medicamente HIV/SIDA pentru anii 2023 – 2025.

În prezent, Spitalul Clinic de Boli Infectioase Constanta deţine stocuri de medicamente, dar din cauza cazuisticii, sunt necesare și alte medicamente care să acopere necesarul unităţii medicale. Obiectivul general la care contribuie furnizarea produselor este tratamentul pacienților, fie că aceștia sunt infectați cu COVID-19 sau suferă de alte boli infecțioase.

Achiziția se va face pe trei loturi de medicamente. Se vor achiziționa combinații de medicamente antivirale care se folosesc pentru imunodeficiența oamenilor la virusul HIV.

Valoarea totală estimată a contractului poate ajunge până la 83.883.600 de lei, iar firmele interesate pot depune oferte de preț până la data de 12.06.2023, prin platforma SEAP.

Mihaela GIUGLEA

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.