În mai multe zone din Constanța va fi oprită apa caldă

0
1435
Apă caldă. FOTO Cătălin SCHIPOR

Având în vedere proiectul „Reabilitarea rețelelor de termoficare  din Municipiul Constanța-Etapa II’’, se impune executarea lucrărilor de conexiune a unor tronsoane noi de conducte magistrale, pe strada Cutezatorilor.

Pentru realizarea acestor lucrări nu vom putea furniza apă caldă de consum la următoarele puncte termice: PT 44, 45, 46, 48, 50, 51, 52, 53, 130, 131, 132, 169, 170, 171, 174, 176, 177, 178 de joi 21 septembrie a.c.

Durata executării lucrărilor este estimată pentru o perioada de minim 12 ore așa cum ne-a comunicat costructorul, după care va începe umplerea instalației, operațiune efectuată de către Termocentrale Constanta S.R.L.

În funcție de momentul finalizării umplerii vă vom comunica informații privind reluarea furnizării energiei termice.

Pe www.termoficare-constanta.ro, accesând Lucrări programate, veți avea la dispoziție harta cu amplasarea în municipiul nostru a acestor puncte termice.

Ne cerem scuze atât consumatorilor noștri afectați de întreruperea furnizării energiei termice, cât și tuturor participanților la traficul rutier stânjenit în zona în care se execută aceste lucrări. Vă asigurăm totodată că de acum înainte, pentru foarte mulți ani, nu vor mai fi intervenții la infrastructura termică municipală în zonele în care s-au realizat aceste lucrări de modernizare.

Scopul lucrărilor este creșterea gradului de confort termic în locuințele Dvs, eliminarea avariilor, scăderea substanțială a pierderilor și costurilor, având ca rezultat scontat scăderea prețului local al energiei termice.

TERMOFICARE CONSTANȚA – Dispecerat NON-STOP: 0241 616 792, pentru informații și intervenții”, transmit reprezentanții Termoficare Constanța

L.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.