Joi, fără apă caldă în Inel II

0
282
Fără apă caldă. FOTO: Kevin Baquerizo/Unsplash

Având în vedere proiectul „Reabilitarea rețelelor de termoficare din Municipiul Constanța – Etapa II“, se impune executarea lucrărilor de conexiune a unor tronsoane noi de magistrale pe str. Cutezatorilor.

Pentru realizarea acestor lucrări, Termoficare Constanța SRL nu va putea furniza apă caldă de consum la următoarele puncte termice: 130, 131, 132, 169, 170, 171, 174, din dimineața zilei de joi, 21.09.2023.

Durata executării lucrărilor este estimată pentru o perioada de minimum douăsprezece ore, așa cum a comunicat constructorul, după care va începe umplerea instalației, operațiune efectuată de către Termocentrale Constanța SRL.

În funcție de momentul finalizării umplerii, societatea va comunica informații privind reluarea furnizării energiei termice.

„Ne cerem scuze atât consumatorilor noștri afectați de întreruperea furnizării energiei termice, cât și tuturor participanților la traficul rutier stânjenit în zona în care se execută aceste lucrări. Vă asigurăm, totodată, că de acum înainte, pentru foarte mulți ani, nu vor mai fi intervenții la infrastructura termică municipală în zonele în care s-au realizat aceste lucrări de modernizare.

Scopul lucrărilor este creșterea gradului de confort termic în locuințele dumneavoastră, eliminarea avariilor, scăderea substanțială a pierderilor și costurilor, având ca rezultat scontat scăderea prețului local al energiei termice“, au transmis reprezentanții societății de termoficare.

Termoficare Constanța SRL – Dispecerat non-stop: 0241/616.792, pentru informații și intervenții.

V.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.