În Main Eventul galei OSS Fighters 06 Alex Filip îl va înfrunta pe georgianul Levan Guruli

0
216

Gala de sporturi de contact de nivel mondial OSS Fighters revine cu ediția numărul 6 ce va avea loc în luna iulie a anului curent, pe data de 16, începând cu ora 20.00, în Piațeta Cazino din stațiunea Mamaia. Despre mult aşteptatul eveniment a vorbit, pentru Focus Press, luptătorul Alex Filip, iar interviul poate fi urmărit – AICI!

Detalii despre eveniment:

În Main Eventul galei OSS Fighters 06 se vor înfrunta georgianul Levan Guruli, un luptător de top ce își are rezidenţa în Grecia și Alex Filip, luptătorul emblemă al Constanței care va disputa ultimul meci din cariera sa in fata propriului public!

Levan Guruli este un luptător de top care are o experienta de peste 70 de lupte la cel mai înalt nivel și va avea în fata sa un Alex Filip motivat pentru a face spectacol în ultimul meci chiar în faţa propriilor fani!

Alex Filip, luptătorul emblemă al Constanţei, rămâne luptătorul cu cea mai mare expunere media din Constanţa, acesta reprezentând oraşul de la malul marii in tari precum Puerto Rico, China, Japonia, Bulgaria, Elevetia și lista poate continua! “Fight real, be real !!! OSS Fighters!“ .

M.M.

Citeşte şi:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.