În Mangalia vor fi ridicate două imobile cu spații de cazare: cine este investitorul

1
2213

Mangalia este un oraș în continuă dezvoltare, care în ultimele decenii și-a însușit cu succes atributul de stațiune balenoclimaterică. Pentru că în ultimii ani turiștii au preferat sudul litoralului, unii investitori au decis să își deschidă aici o afacere. Acesta este și cazul lui Marius Zorlescu care dorește să edifice două imobile cu spații de cazare.

În luna aprilie a.c., investitorul a solicitat de la Agenția pentru Protecția Mediului din Constanța acordul de mediu pentru proiectul „Construirea a două imobile parter, nerezidențiale, cu camere de închiriat“, propus a fi amplasat în Mangalia, pe strada Oituz nr. 190. În data de 19 mai a.c., APM Constanța a decis, ca urmare a consultărilor desfăşurate în cadrul şedinţei Comisiei de analiză tehnică, că proiectul nu se supune evaluării impactului asupra mediului.

Proiectul constă în construirea a două clădiri. Prima va fi compusă din opt camere iar cea de-a doua, din șase camere de cazare, fiecare având grup sanitar separat. Suprafața terenului este de 5.000 mp, iar suprafața totală construită va fi de 476,58 mp, restul de 4.004,42 mp fiind utilizat pentru spațiu verde și amenajări florale. În incinta proprietății se vor realiza și două parcări, ambele având câte 15 locuri fiecare.

Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul APM Constanța, din strada Unirii nr. 23, în zilele de luni până joi, între orele 8.00 și 16.30, și vineri, între orele 8.00 și 14.00. Propunerile și observațiile publicului interesat se pot înainta până la data de 28.05.2023.

Mihaela GIUGLEA

1 COMENTARIU

  1. curand veti ridica blocuri si pe mare. Atata va duce capul, o sa le demolati in cativa ani, de no-r cadea singure…
    De spatii verzi se mai ocupa cineva sau ati dat in boala bloacelor???

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.