În plină noapte, un individ beat și-a dat concubina afară din casă, iar dimineață a și bătut-o

0
230
Echipajul de jandarmi a răspuns apelului 112. FOTO IJJ Tulcea

Cazurile de agresiune în cupluri pe fondul consumului de alcool par să se înmulțească în municipiul Tulcea. Jandarmii au fost solicitați să intervină la un nou caz în dimineața de 16 noiembrie.

În jurul orei 06:50, jandarmii, aflaţi în misiune de menţinere a ordinii publice, au fost solicitaţi, prin intermediul Serviciului Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă 112, de către o femeie care a sesizat faptul că este victima unei agresiuni fizice.

Ajunşi la locul solicitării, jandarmii au identificat persoana reclamată care tocmai se întorcea acasă. Era vorba despre un bărbat care a declarat verbal faptul că în data de 15 noiembrie, în jurul orei 23.00, după ce a consumat cantitatea de 1 litru de alcool, a avut o discuţie în contradictoriu cu concubina sa. În urma acestor neînţelegeri, întrucât el este proprietarul imobilului, i-a cerut femeii să părăsească locuinţa. Dimineața a observat că femeia nu a părăsit imobilul, astfel că, într-un exces de furie, a luat un covoraş din cauciuc şi a lovit-o de mai multe ori în zona capului.

La scurt timp, şi-a făcut apariţia şi femeia care solicitase sprijinul jandarmilor, relatând aceiași poveste.

Având în vedere cele constatate, oamenii legii au întocmit pe numele bărbatului actele de sesizare pentru săvârşirea infracţiunii de lovirea sau alte violenţe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.