În ultimele zile, a tot crescut numărul constănțenilor infectați cu SARS-CoV-2 care sunt internați

1
256

De la debutul pandemiei cu noul coronavirus, la nivelul județului Constanța au fost confirmate 42.991 de persoane infectate cu SARS-CoV-2. Până în prezent, 1.261 de persoane au decedat din rândul celor pozitivate.

În acest moment, zece constănțeni infectați cu SARS-CoV-2 sunt internați. De asemenea, la nivelul județului sunt 841 de persoane aflate în carantină la domiciliu și 23 de persoane sunt izolate la domiciliu.

Conform datelor furnizate de Direcția de Sănătate Publică Constanța, la nivelul județului au fost confirmate, de la începutul anului școlar, 527 de cadre didactice, 1.312 elevi, 272 de studenți și 162 de angajați din unitățile de învățământ (personal auxiliar).

În urma centralizării datelor din toate spitalele și clinicile din județul Constanța, de la începutul pandemiei și până în acest moment au fost confirmate 1.828 de cazuri de infectare în rândul personalului: medici (407), asistenți medicali (826) și personal auxiliar (595).

În urma coroborării datelor din D.S..P Constanța, unitățile medicale publice și cele private, în ultimele 24 de ore, în județul Constanța au fost realizate 70 de teste antigen rapide și 495 de teste RT-PCR.

V.I.

1 COMENTARIU

  1. INTERNARILE DE LA INFECTIOASE CONSTANTA SINT DOAR SI DOAR PENTRU COVID.OARE ALTE BOLI/BOLNAVI SA NU MAI EXISTE :-/.
    TARE I MI ESTE MIE CA DECOMTARILE DE LA CAS FAC ASA DRAG DE PACIENTI CU COVID SI REPUGNA FATA DE CEI CU ALTE DIAGNOSTICE.
    MAI ALES ACU CA AVEM PUS CU MINA SI UN MEDUC STOMATOLOG LA CONDUCERA SPIT.
    PUS CU MINA DE PNL.TOTUL II POLITICA SI ATIIT.INTERESUL CETATEANULUI AL PACIENTULUI INPLICIT II INEXISTENT.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.