Mii de premii pe loc, la City Park Mall

0
124

În plin sezon estival, sesiunile de #shoppingînsiguranță la City Park Mall aduc surprize fresh pentru clienți, iar magazinele exclusive oferă o mulțime de variante de ținute trendy.

Până pe 15 august, fiecare 100 de lei cheltuiți în cadrul campaniei „Și în noul normal, poți să fii pe val“ a City Park Mall se transformă în puncte ce pot fi convertite în experiențe inedite și momente de răsfăț. În plus, până pe 31 august a.c., între orele 14.00 și 16.00, vizitatorii City Park Mall sunt invitați să profite de #PauzadeRăcoare, care le aduce premii instant.

Cumpărăturile de vară la City Park Mall aduc puncte ce pot fi transformate în extra beneficii

Până pe 15 august, vizitatorii care fac cumpărături de minimum 100 de lei pe un bon fiscal, primesc automat 1 punct pe talonul de campanie, pe care îl pot ștampila la Info Desk. La 5 puncte acumulate, participanții pot câștiga, pe loc, o curățare pe interior a autoturismului la Locar Wash sau un abonament de o zi la World Class. 10 puncte pe talonul de campanie aduc instant un tratament de curățare facială sau o ședință de epilare definitivă la Nomasvello. În plus, participanții vor fi înscriși automat la tombola care le poate aduce vouchere cadou în valoare de 2.500 de lei.

La 15 puncte, clienții primesc o ședință de stilizare a sprâncenelor la Anastasia Beverly Hills și posibilitatea de a câștiga, prin tragere la sorți, acces pe Alezzi Yacht pentru ei și încă trei prieteni. Alezzi este singurul iaht catamaran din România proiectat special pentru a oferi experiențe inedite pe Marea Neagră.

Nu în ultimul rând, 20 de puncte pe talonul de campanie se transformă instant în vouchere cadou în valoare de 200 de lei.

Profită de #PauzadeRăcoare la City Park Mall și te poți bucura de premii instant

În perioada 9 iulie – 31 august a.c., între orele 14.00 și 16.00, cumpărăturile de minimum 50 de lei pe un bon fiscal le pot aduce clienților premii instant. Prin simpla prezentare a bonului fiscal la InfoDesk în aceeași zi cu sesiunea de shopping, participanții la campanie vor avea ocazia de a primi, pe loc, unul dintre cele 1.900 de premii oferite de City Park Mall. Acestea constau în: vouchere de 10% reducere la Cupio, Kiehl’s, o cafea gratuită la Gloria Jeans, o băutură din partea casei la Tucano sau unul dintre seturile de mini produse L’Occitane.

Branduri exclusive la City Park Mall, pentru o experiență de cumpărături completă

În plus, pentru un răsfăț complet, vizitatorii au la dispoziție o ofertă bogată de magazine exclusive, gata să ofere cele mai bune servicii și variante de ținute și accesorii în ton cu sezonul estival.

Înainte de shopping, doamnele pot începe cu o vizită de înfrumusețare la salonul Anastasia Beverly Hills, unde pot alege un serviciu de stilizare a sprâncenelor. Vizita continuă pășind în lumea olfactivă OBSENTUM sau Beautik Haute Parfumerie, de unde își pot alege un parfum de lux care le va transporta instant în destinația lor preferată de vacanță. Pentru că vara e în toi, o oprire la Calzedonia este perfectă pentru alegerea costumului de baie potrivit. Pentru rochiile fluide de vară, destinate serilor în oraș cu prietenele, la un pahar de prosecco, o vizită la Victoria Gallery oferă cea mai bună selecție a creațiilor designerilor români. Se spune că nu avem niciodată suficiente perechi de pantofi, iar la Musette, această zicală se adeverește. Este suficient doar să trecem pragul magazinului pentru a ne îndrăgosti de cel puțin câteva perechi de sandale de vară și de pantofi cu toc, și să începem să ne imaginăm ținutele la care să îi asortăm. Dacă soarele puternic deranjează, cele mai stilate perechi de ochelari de soare, din cele mai noi lansate colecții, sunt disponibile în magazinele Optiblu și Opticris.

Măsuri sporite de protecție în mall

City Park Mall controlează traficul respectând recomandările autorităților: masca de protecție este obligatoriu a fi purtată de către toți angajații și clienții, iar centrul comercial a implementat un sistem pentru verificarea temperaturii la intrare și asigură distanțarea socială recomandată de către autorități pentru un shopping responsabil și în siguranță. De asemenea, centrul comercial garantează distanțarea pentru a evita crearea de aglomerări în zonele de trafic intens, cum ar fi: lifturi, scări rulante, zonă food-court, cozi la bancomate, intrări în mall. Totodată, aerul din centrul comercial este filtrat și schimbat o dată la trei ore, asigurând, astfel, o purificare intensivă a spațiilor.

City Park Mall: certificat internațional pentru măsurile de prevenție COVID-19

City Park Mall a primit Certificatul de Conformitate COVID-19. Obținerea acestei acreditări este dovada că centrul comercial funcționează în conformitate cu standardele sanitare internaționale și le oferă clienților o experiență de shopping în siguranță. Experții Safe Asset Group (SAG), companie suedeză independentă care acreditează siguranța centrelor comerciale din toată lumea, au certificat centrul comercial ca fiind conform normelor de prevenție.

Puteți urmări toate campaniile City Park Mall pe https://city-park.ro/ și pe paginile de Facebook și Instagram.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.