În Valu lui Traian și Mihail Kogălniceanu se închid restaurantele ca urmare a depășirii incidenței de 3 la mia de locuitori

0
5435
Restaurant. FOTO Alexandra VASILE
Servirea mesei în restaurant. FOTO Focus Press

CJSU Constanța întrunit în ședință în data de 4 martie a decis menținerea încadrării ratei de incidență pentru U.A.T. Vulturu și încadrarea ratei de incidență pentru alte două U.A.T-uri de pe raza județului, Mihail Kogălniceanu și Valu lui Traian.

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Constanța a decis pentru U.A.T. Vulturu, menținerea încadrării în limita de incidență cumulată a cazurilor în ultimele 14 zile mai mare de 3/1000 de locuitori.

De asemenea, pentru U.A.T. Mihail Kogălniceanu și U.A.T. Valu lui Traian, a decis încadrarea în limita de incidență cumulată a cazurilor în ultimele 14 zile mai mare de 3/1000 de locuitori.

Acestea vor funcționa respectând măsurile din anexa 4 – pentru localități cu incidența mai mare de 3/1.000 locuitori.

Pentru celelalte localități se menține încadrarea în limitele de incidență cumulată a cazurilor pe ultimele 14 zile și rămân valabile măsurile adoptate prin Hotărârea CJSU nr. 30/02.03.2021.

Măsurile adoptate se aplică pentru o perioadă de 14 zile, începând cu data de 05.03.2021, urmând a fi reevaluate la finalul acesteia.

C.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.