Încă un bloc de patru etaje pe strada Berlin. Investitorul, ascuns după Regulamentul GDPR

0
1279

O noua investiție imobiliară răsare în Constanța, într-o zonă ce s-a dezvoltat într-un ritm accelerat în ultimii ani. În imediata apropiere de cartierele Boreal și Tomis Plus, pe strada Berlin, la numărul șapte un „misterios” investitor intenționează să construiască un imobil de patru etaje.

Sub Regulamentul GDPR privind protecția datelor cu caracter personal, pe care actuala administrație locală a decis să o aplice, a fost eliberată autorizația de construire cu numărul 656, marți, 7 septembrie a.c., privind construirea unui imobil de locuințe colective, în regim de înălțime de P+4Etaje. Amplasamentul va fi situat pe strada Berlin (DE 373, DE 286), numărul 7.

Precizăm că pe strada Berlin, la numere 1 și 2 a fost edificat ansamblul rezidențial Zeido de către societatea Dima SRL controlată de Jamal Zeido și Zeido Zeido, fostul consul al Siriei la Constanța, dar și pe strada Budapesta la numărul 2. Jamal Zeido este cel care intenționa să edifice pe bulevardul Ferdinand la numărul 45 un imobil de locuințe colective foarte aproape de un bloc. Proiectul imobiliar a pornit în viteză, dar a încetinit până când a fost oprit complet în urma unei decizii judecătorești. În urmă a rămas un schelete ce urâțește peisajul zonei. Terenul are o suprafață de 390,60 mp fiind cumpărat de Jamal Zeido în anul 2004, iar în 2008 Primăria Constanța vinde către acesta alți 260 mp cu destinația de parcare.

O altă firmă ce a construit pe strada Berlin este Magenta Construct SRL, deţinută de Simona Petronela Gheorghe şi Sorin Sebastian Malcea.

Loredana MIHAI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.