Încă un „dealer“ tulcean de petarde a fost depistat de către polițiști

0
644
Verificări în trafic ale polițiștilor. FOTO Cătălin SCHIPOR

Acţiunea „FOC DE ARTIFICII”, declanșată la nivel național, pentru verificarea legalităţii operaţiunilor cu articole pirotehnice desfăşurate de persoanele fizice şi juridice continuă în județul Tulcea.

În cursul zilei de 30 decembrie, polițiști din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Tulcea și Postului de Poliție Murighiol au depistat pe raza localității Murighiol, un bărbat de 30 de ani, din localitate, care deținea în vederea comercializării aproximativ 7,7 kilograme de articole pirotehnice, fără a fi autorizat în acest scop.

Întreaga cantitate de materiale pirotehnice, aproximativ 2560 de bucăți de petarde, a fost ridicată de polițiști, în vederea continuării cercetărilor.

În cauză, a fost întocmit dosar penal conform Legii 126/1995 privind regimul materiilor explozive.

În perioada sărbătorilor de iarnă, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea au intensificat activitățile în ceea ce privește identificarea și combaterea evenimentelor negative generate de nerespectarea prevederilor legale, care reglementează deținerea, comercializarea, importul, depozitarea și folosirea articolelor pirotehnice de către persoanele fizice și juridice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.