Sute de amenzi aplicate în județul Tulcea pentru viteză

0
146
Polițiștii au verificat șoferii în trafic. FOTO Cătălin SCHIPOR

În perioada 22 – 28 decembrie, polițiștii rutieri și cei de ordine publică au acționat pe raza întregului județ, în vederea prevenirii și combaterii principalelor cauze generatoare de accidente rutiere (alte preocupări, conducere sub influența băuturilor alcoolice, viteză neadaptată sau excesivă și abateri pietoni) și a faptelor antisociale .

Polițiștii rutieri au desfășurat activități în scopul reducerii riscului rutier pe drumurile naționale, drumurile județene și în localități, precum și în vederea impunerii respectării normelor legale referitoare la viteza de deplasare.

Astfel, polițiștii au aplicat  421 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 274.705 de lei, dintre care 131 au fost pentru nerespectarea regimului legal de viteză, iar  58 pentru abaterile savârșite de pietoni, căruțași și bicicliști, restul fiind pentru alte contravenții constatate.     

Ca măsuri complementare, au fost reținute 43 de permise de conducere și au fost retrase 10 de certificate de înmatriculare.

Totodată, oamenii legii au constatat 3 infracțiuni la regimul circulației rutiere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.