Încă un deces și un caz agravat dintre pacienții transferați de la Spitalul de Boli Infecțioase

0
256

Reprezentanții Spitalului Clinic Județean de Urgențe Constanța au anunțat că s-a mai înregistrat un deces din rândul bolnavilor transferați de la Spitalul de Boli Infecțioase. Un alt pacient a cărui stare de sănătate s-a agravat, a fost transferat la Spitalul Medgidia.

În cursul zilei de 8 octombrie, în evidentele SCJU Constanța figurează 17 pacienți Covid pozitivi, internați în urma transferului de la Spitalul de Boli Infecțioase. 4 dintre aceștia sunt în secția AȚI, 5 în extensiile COVID și 8, în secția exterioară Agigea.

În ultimele 24 de ore a mai fost înregistrat un deces. Este vorba despre o femeie în vârstă de 80 de ani, cu mai multe comorbidități. Pacienta a fost internată în urmă cu o săptămână, cu stare generală gravă. În cursul aceleiași zile, din cauza evoluției grave a bolii, a fost intubată. Din păcate, și în acest caz, SARS CoV-2 a învins.

Tot în ultimele 24 de ore, un pacient care era internat la Agigea, a fost transferat la Spitalul Muncipal Medgidia, după ce starea de sănătate i s-a agravat. Alți 5 pacienți au fost externați, având evoluție favorabilă.

C.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.