Încă un nou bloc de 10 etaje, în Mamaia Nord

0
68

Mamaia Nord, zonă aflată în expansiune de câțiva ani, este raiul investițiilor imobiliare. Aici au decis să investească și afaceriști din țară, iar mulți români și-au cumpărat apartamente pentru a le închiria ori pentru a avea o lucință de vacanță la mare. Astfel, cum cererea este destul de mare, mulți afaceriști din Constanța ridică blocuri ori hoteluri în această zonă.

Cel mai recent exemplu îi reprezintă societatea Astoria Building care intenționează să construiască un bloc de zece etaje. În acest sens, Agentia pentru Protectia Mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul: „Construire imobil P+10E cu locuințe colective și parcaje la parter împrejmuire proprietate și organizare execuție lucrări”, propus a fi amplasat în Oraș Năvodari, Mamaia Nord, strada Bdul Mamaia Nord, Lot 3 – 1/1/3. Informaţiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul APM Constanța pe strada Unirii, nr.23, zilnic, între orele 9 – 13.

Societatea Astoria Building a fost înființată în anul 2012 și are sediul social în municipiul Constanța pe strada Duliu Zamfirescu. Asociați sunt Nicu Babu cu 94% din capitalul social și Adriana Bădescu cu 6%. Administratorul firmei este Nicu Babu.

Mihaela GIUGLEA

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.